null

 
 
 
Úvod > Blog > Kto je minimalista, estét a dizajnér v jednom?
 

Kto je minimalista, estét a dizajnér v jednom?

Veľa vecí, málo miesta - toto by mohlo byť motto každého milovníka interiérového dizajnu, no platí to aj pre hocktorého obyvateľa bytu či domu. Alebo ste sa práve presťahovali do vlastného s kopou vecí vo vreciach a krabiciach. Zdá sa, že úložného priestoru nie je nikdy dosť -  chcete si však drobnosti pre nostalgiu zachovať, no zároveň sa o ne nepotkýňať - existuje pre Vás alternatívne riešenie: úložné boxy.

úložné boxy

 

Poriadkumilovný minimalista

Nazvime ich ozajstnými šetričmi priestoru, pretože redukujú množstvo vecí, ktoré zbytočne zapĺňajú Vaše pracovné dosky, stoly, skrinky alebo aj škáry v skrinkách. Spĺňajú tak funkciu minimalistu, čím dosahujú vysokú úroveň poriadku i v detskej izbe so zapratanými hračkami a drobnosťami, ktoré nepotrebujú byť na očiach. Rovnako to fnguje aj v spálni či obývačke, kedy sú úložné boxy efektívne pri doplnkoch, ktoré si neželáte mať vystavené. Váš doteraz stiesnený a obmedzený priestor na život naberá čerstvo-nový vzhľad.

 


 

Estét a dizajnér

Poriadkumilovný minimalista má však aj druhú pozitívnu stránku. Tieto odkladacie boxy sú najčastejšie dizajnované v zaujímavom a nevšednom ošate, ktorý len dodá Vášmu interiéru ten pravý šmrnc. Nielen svojím dizajnom, hravou farebnou škálou, ale aj celkovým tvarom, ktorých je habadej, dokážu boxy, krabice či truhlice byť dolaďujúcim prvkom do štýlu, aký tvorí Váš príbytok. Estetický prvok a dizajnér!
 

úložné krabičky a boxy

Nový priestor pre Vaše hobby

Takže dve muchy jednou ranou by boli, no redukcia vystavených vecí znamená hlavne veľkú výhodu: oveľa väčšia plocha pre Vaše záľuby a olúbené aktivity, ktorým dávate prednosť a ktoré Vám robia radosť. A radosti či šťastia, rovnako ako i úložného priestoru, treba v živote viac než dosť.
Tak, presvedčili Vás tieto 3 dôvody k voľbe úložných priestorov a boxov? :)