Úvod > Blog > O našej dlhoročnej skúsenosti so záhradným nábytkom
 

O našej dlhoročnej skúsenosti so záhradným nábytkom

Aj keď sa leto blíži ku koncu, príjemné a teplé dni stále pretrvávajú a terasovému sedeniu nie je koniec ani začiatkom septembra. Titul za najširšiu ponuku kvalitných súprav, či už z ratanu, kovu alebo prírodného dreva, by si jednoznačne zašlúžil Tintinhal ako aj sesterská stránka Teak and Garden. 

 

záhradný nábytok

 

Skúsený výber

Existuje obrovské množstvo druhov, dizajnov, kombinácii sedacích súprav. Podľa čoho vzniká teda náš zoznam? Vybraný sortiment sedacích súprav je odzrkadlený práve našimi 15 ročnými skúsenosťami na trhu s nábytkom. Volíme to najlepšie pre zákazníka, spĺňajúc jeho požiadavky a zároveň držíme krok s dobou a svetovými trendami. 

 

 

Ratan, Teak či Kov?

Medzi obľúbené súpravy jednoznačne patria práve tieto tri druhy. Momentálne obsadzuje prvú priečku ratanový výplet so stálou UV ochranou a vynikajúcou odolnosťou voči akýmkoľvek poveternostným podmienkam. Týmito bezkonkurenčnými vlastnosťami zosadil z trónu teakové drevo, ktorému sme sa venovali v minulom článku. Nečudo, že si stále udržiava svoju pozíciu, teakové (tíkove) drevo je veľmi vzácne vďaka svojmu exotickému pôvodu. Svoju priečku si vydobil aj klasický, no rovnako pevný kovový hliník so schopnosťou nehrdzavenia. Jeho tradičným spravádzajcim znakom je ornamentálne zdobenie s jemným patinovaním. 
Či už si vyberiete z kovovej klasiky hliníkový záhradný nábytok, či siahnete po nevšednejšom ratanovom záhradnom nábytku alebo sa rozhodnete pre teakové záhradné súpravy, zaručujeme Vám nadpriemernú kvalitu a dlhoročnú spokojnosť.

 

ochrana záhradného nábytku

 

Udržateľnosť kvality

Nenahraditeľná skúsenosť počas pätnástich rokov, vlastnoručne zostavený výber toho najlepšieho a Vaša spokojnosť s kúpou nie je koniec nášho záujmu. Záleží nám na tom, aby Vami vybraný výrobok stál za to aj o niekoľko rokov neskôr. Napriek tomu, že v našom eshope alebo kamennom obchode nájdete len kvalitné produkty, je dôležité sa o ne aj starať. Hovoríme o produktoch na ošetrovanie dreva, či už ide o olej alebo sprej. To isté platí aj o pohodlí, ktoré si môžete zadovážiť v podobe podsedákov či sedákov. V neposlednom rade, aby ste sa nemuseli strachovať, proti poveternostným podmienkam bude v bezpečí záhradný nábytok vďaka zakrývacím plachtám, ktoré nájdete v rôznych veľkostiach prispôsobených na rôzne typy súprav. 
To všetjko nájdete na našich webstránkach Teak&Garden, práve TU a doplnky tradične na Tintinhale.
Radi Vás privítame aj osobne v Bratislave, na Rožňavskej 1 v centre R1. Tešíme sa na Vás.